Fotograf Conny Holm

För mig är fotografi den perfekta kombinationen av konst och teknik – hjärta och hjärna – och det är ett fantastiskt sätt att uppleva och återge världen omkring oss. Att skapa en bild som berättar en historia, förmedlar ett budskap och samtidigt är vacker är en otrolig känsla.

Jag heter Conny Holm och jag har världens bästa jobb. Som fotograf står jag ständigt inför nya utmaningar och det är en fantastisk stimulans för nyfikenhet – är inte lärande meningen med universum, livet och allting? Det är också ett mycket socialt yrke där jag träffar många intressanta människor med fantastiska historier att berätta.

Fotograf Conny Holm

Med bakgrund inom grafisk produktion började jag fotografera kommersiellt 2011. Några år senare kompletterade jag mina självförvärvade fotokunskaper med studier och diplom från New York Institute of Photography – världens äldsta fotoskola grundad redan 1910. Jag kompletterar också med spännande kurser och workshops på Fotografiska Akademin.

Så, om du som privatperson eller företagare söker en fotograf i Norrtälje eller Stockholm – tveka inte att kontakta mig! Tillsammans skapar vi minnesvärda bilder att hänga på väggen, för din hemsida, blogg, tidning eller reklamannons.